tisdag, maj 02, 2006

Om kärlek och arresten

Lilla H är kär, stormande kär. Hon sjunger och pratar om Giacomo hela dagarna. Hon meddelar att hon älskar Giacomo mer än något annat. Giacomo är med i alla hennes "make belive sånger".
Kärleken är besvarad, Giacomo har blinkat med stora ögon efter lilla H sen hon började. Lilla H har gärna lekt med Giacomo men nu står de mest och tittar på varandra *S* Tänk att en snart 6 årings känslor är så stora. Inte att förringa. Imorgon vill de leka efter skolan hos oss. Hur de nu kan leka när de mest tittar på varandra : )

Igår hade vi picnic på 3000 meters höjd, fantastisk vy och vi hittade en liten gräsplätt där vi såg bergen på varje sida och med vattnet långt där nere i en klyfta. Så vackert, så härlig luft, så gott och barnen gick balans på ett omkull vält träd. Det blommade och vi njöt. Sen kom skogsvakten. Han skällde och skrek att han skulle ringa polisen. Vi hade satt ner våra rumpor på privatmark. Omedvetet såklart men den förklaringen mjukade inte upp skogsvakten. Han hotade med arresten och när han såg att vi plockat fridlysta blommor till vårt picninc bord som grädde på moset (oops!) blev det ett himla liv. Vi blev minst sagt bortskuffade. Hoppade in i bilen och skrattade alla högt, eller barnen skrattade för att vi gjorde det antar jag. Tog bilen 10 minuter och hittade världens största och offentliga park. Såklart, vi hade ju hastat i oss vår mat : ) En annorlunda picnic och höga berg istället för en brasa som Valborg "normalt" brukar bjuda oss på...