fredag, augusti 11, 2006

Vi är fortfarande i Svedala

På semestern ska man ju semestra. Varav vissa saker fått stå på vänt. Som bloggen.

Första året som utlandssvenskar på semester i Sverige har vi insett två saker. 1. Sverige är fantastiskt. 2. Det går inte att ha så många vänner på besök i ett sommarhus som vi haft, ej heller att kajka runt som irriga hönor. Vi är helt slut , )

Hönor har faktiskt haft ett stort inslag i vår semester. Lilla H lämnade sin lilla hack kyckling med tårar. Höns är verkligen att tänka på att skaffa. Barnen har lekt med dem otaliga timmar. Värsta barnvakterna : ) Kan man ha bara en? Färska ägg är inte att förakta och faktum är att det är hur rogivande som helst att sitta på en sten och titta på höns som irrar omkring. Riktigt komiska händelser inträffar. Jag ser hur detta låter, men va sjutton, jag menar det: höns är helkul.

Fest hela veckan. Goda vänner som bjuder in oss och som bjudit in alla andra och hans moster med. Fest hela tiden våra sista dagar i Sverige. På torsdag nästa vecka flyger vi hem. Nu längtar vi efter att bo i samma hus länge. Att hatta runt är det slut med detta år.

Stora händelser i sommar:

Lille O simmar 4 1/2 år. Fast mest under vattnet sen dyker han upp istället för ner och andas lite. 3 simtag under ytan, 2 över stilen.

Lilla H har en superlöstand. Den första.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kul med en till tidig simmare. Gabriel som fyller 4 i sept simmar, fast endast under vatten. Ska han upp med huvudet så sjunker han... glömmer liksom bort att simma då. :)

Det låter som ni haft en hektisk men härlig sommar. Hoppas allt blir bra nu i det nya huset och nya skolan. Jag förstår att det är spännande. Bara att börja förskolan här hemma är väldigt spännande.

10:22 em  
Blogger Sunflower said...

Hej Hej! Hoppas ni har det bra! Jag tänkte utmana dig lite, om inte du redan gjort den här listan. Hoppas det inte gör något! :)
http://somaja.blogspot.com/2006/08/lista.html

10:25 em  

Skicka en kommentar

<< Home