tisdag, januari 24, 2006

Bubblande skratt...

kan man kalla det när en liten femåring som blåser såpbubblor på gården utanför skolan hoppar till och häller såpa över hela sin blonda lockiga kalufs :) Sen stod håret rakt upp efter det att jag torkat av håret så gott det gick. Hela skolgården skrattade och lilla H log stort och frågade hur tokig hon såg ut på en skala. 10 svarade jag. Bra sa hon leendes!

Bättre dag helt klart för lilla H. Själv har jag skrivit förmiddag, lunchat och handlat i Schweiz med Cristina. Haft det urmysigt. Deeptalk. Köpt en duk och färg. Ingen aning om jag köpt rätt typ av färg. Eller penslar. Har aldrig målat i hela mitt liv på duk. Tror inte heller att jag ska bli någon konstnär bara för att jag bor i Italien. Kan egentligen inte måla heller. Har faktiskt ingen kris heller eller försöker komma på nya saker att göra. Anledningen till den köpta duken är att maken och jag i Thailand såg en tavla med ett enkelt motiv vi verkligen gillade, på ett fik. Vi fick inte köpa tavlan så jag fotade den. Tydligen vill jag ha motivet till varje pris och detta var den enda vägen kvar att gå. Slutar dock eventuellt med att duken kastas, men då har jag iallafall gjort mitt yttersta för att få "den tavlan"...

Anmält mig till Italienska kurs som nu börjar redan på torsdag! 2 timmar 3 gånger i veckan i en månad blev det. Det blir en bra början.

Mat ska jag i fortsättningen bara handla i Schweiz och i de små butikerna runt om oss. Måste lära mig det. Kvaliten är 10 gånger bättre. Och priserna destamma.

1 Comments:

Blogger Var dags glimtarn said...

Grazie, jag behöver nog tyvärr alla tummar för att lyckas *S*

6:32 em  

Skicka en kommentar

<< Home